pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Kaybolan Çocuk Bulundu

05.09.2018 - 14:53, Güncelleme: 05.09.2018 - 14:53
 

Eskişehir'de Kaybolan Çocuk Bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, dün kaybolan 17 yaşındaki tarım işçisi kurtarma ekiplerince bulundu. Alınan bilgiye göre, İlören...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, dün kaybolan 17 yaşındaki tarım işçisi kurtarma ekiplerince bulundu. Alınan bilgiye göre, İlören Mahallesi'nde yaşayan ve Diyarbakır'dan Eskişehir'e tarım işçisi olarak gelen Civan Balta'dan haber alamayan yakınları jandarmaya başvurdu. İhbar üzerine güvenlik güçlerinin yanı sıra AFAD, UMKE ve AKUT ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Gün boyunca devam eden aramalara AKUT'un "Fırtına" ve "Shela" adlı köpekleri de katıldı. İlören Mahallesi yakınlarındaki kırsal alanda yorgun ve bitkin halde bulunan çocuk, sağlık kontrollerinin ardından yakınlarına teslim edildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, dün kaybolan 17 yaşındaki tarım işçisi kurtarma ekiplerince bulundu. Alınan bilgiye göre, İlören...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, dün kaybolan 17 yaşındaki tarım işçisi kurtarma ekiplerince bulundu.

Alınan bilgiye göre, İlören Mahallesi'nde yaşayan ve Diyarbakır'dan Eskişehir'e tarım işçisi olarak gelen Civan Balta'dan haber alamayan yakınları jandarmaya başvurdu.

İhbar üzerine güvenlik güçlerinin yanı sıra AFAD, UMKE ve AKUT ekipleri bölgede arama çalışması başlattı.

Gün boyunca devam eden aramalara AKUT'un "Fırtına" ve "Shela" adlı köpekleri de katıldı.

İlören Mahallesi yakınlarındaki kırsal alanda yorgun ve bitkin halde bulunan çocuk, sağlık kontrollerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.