pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Uyuşturucuyla Mücadele

03.09.2018 - 15:53, Güncelleme: 03.09.2018 - 15:53
 

Başkentte Uyuşturucuyla Mücadele

Ankara'da geçen hafta düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 89 zanlıdan 39'u tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte 27 Ağustos- 2 Eylül tarihlerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 89 kişiden 39'u tutuklandı.Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince geçen hafta uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında 32 operasyon düzenlendi.Operasyonlarda, 15 kilo 792 gram uyuşturucu ve bin 430 uyuşturucu hap ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 39'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 31 zanlı adli kontrol hükümleri uygulanarak, 19 kişi ise emniyet ve savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.Bu arada, zanlıların adreslerindeki aramalarda 1 tabanca, 1 uzun namlulu silah, şarjör, çok sayıda mühimmat, 3 hassas terazi ile uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 35 avro ile 33 bin 150 liraya el konuldu.
Ankara'da geçen hafta düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 89 zanlıdan 39'u tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte 27 Ağustos- 2 Eylül tarihlerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 89 kişiden 39'u tutuklandı.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince geçen hafta uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında 32 operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda, 15 kilo 792 gram uyuşturucu ve bin 430 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 39'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 31 zanlı adli kontrol hükümleri uygulanarak, 19 kişi ise emniyet ve savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Bu arada, zanlıların adreslerindeki aramalarda 1 tabanca, 1 uzun namlulu silah, şarjör, çok sayıda mühimmat, 3 hassas terazi ile uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 35 avro ile 33 bin 150 liraya el konuldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.