pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eber Biyokütle Yakma Tesisi'nde Siemens Türbini Kullanılacak

Spor 03.09.2018 - 13:33, Güncelleme: 03.09.2018 - 13:33
 

Eber Biyokütle Yakma Tesisi'nde Siemens Türbini Kullanılacak

ANKARA (AA) - Afyon'da inşaatı devam eden 27 megavat kapasiteli EBER Biyokütle Yakma Tesisi'inde Siemens'in "SST-600 Buhar Türbini" kullanılacağı bildirildi....

ANKARA (AA) - Afyon'da inşaatı devam eden 27 megavat kapasiteli EBER Biyokütle Yakma Tesisi'inde Siemens'in "SST-600 Buhar Türbini" kullanılacağı bildirildi. Siemens'ten yapılan açıklamada, Türkiye'nin ikinci en büyük biyokütle tesisi olacak proje ile yılda 250 bin tona yakın atık bertaraf edilirken, yaklaşık 200 milyon kilovatsaat elektrik üretileceği kaydedildi. Siemens'in yenilikçi gelişmiş platform teknolojisine dayanarak üretilen SST-600 Buhar Türbini'nin, Türkiye'nin atık bertarafı ve temiz enerji üretimine önemli katkıda bulunacağı ifade edildi.Açıklamada, tesiste kullanılacak söz konusu türbinin tercih edilmesinde yüksek verimlilik, uygun fiyat ve hızlı teslimat süresinin etkili olduğu aktarıldı.Zirai ve orman atıklarının enerjiye dönüştürüleceği akışkan yataklı tesisinin Ekim 2019'da devreye alınması planlanıyor. Santral devreye alındıktan sonra tesisin türbin bakım ve servis hizmetleri de Siemens tarafından yürütülecek.
ANKARA (AA) - Afyon'da inşaatı devam eden 27 megavat kapasiteli EBER Biyokütle Yakma Tesisi'inde Siemens'in "SST-600 Buhar Türbini" kullanılacağı bildirildi....

ANKARA (AA) - Afyon'da inşaatı devam eden 27 megavat kapasiteli EBER Biyokütle Yakma Tesisi'inde Siemens'in "SST-600 Buhar Türbini" kullanılacağı bildirildi.

Siemens'ten yapılan açıklamada, Türkiye'nin ikinci en büyük biyokütle tesisi olacak proje ile yılda 250 bin tona yakın atık bertaraf edilirken, yaklaşık 200 milyon kilovatsaat elektrik üretileceği kaydedildi.

Siemens'in yenilikçi gelişmiş platform teknolojisine dayanarak üretilen SST-600 Buhar Türbini'nin, Türkiye'nin atık bertarafı ve temiz enerji üretimine önemli katkıda bulunacağı ifade edildi.

Açıklamada, tesiste kullanılacak söz konusu türbinin tercih edilmesinde yüksek verimlilik, uygun fiyat ve hızlı teslimat süresinin etkili olduğu aktarıldı.

Zirai ve orman atıklarının enerjiye dönüştürüleceği akışkan yataklı tesisinin Ekim 2019'da devreye alınması planlanıyor.

Santral devreye alındıktan sonra tesisin türbin bakım ve servis hizmetleri de Siemens tarafından yürütülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.