pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bahçesindeki Otları Yakarken Yangın Çıkardı

02.09.2018 - 15:03, Güncelleme: 02.09.2018 - 15:03
 

Bahçesindeki Otları Yakarken Yangın Çıkardı

Kırşehir'de bahçesindeki kuru otları yakan bir kişi, alevlerin çevreye yayılmasıyla 2 bin dönümdeki bahçe ve meyve ağaçlarına zarar verdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde bir kişinin bahçesindeki otlar için yaktığı ateşten yayılan alevler, 2 bin dönümde bulunan bahçelere ve meyve ağaçlarına zarar verdi.Kaman ilçesine bağlı Başköy'de yaşayan Muharrem E, bahçesinde bulunan kuru otları yakmak isterken rüzgarın da etkisiyle alevler bahçe bitişiğindeki araziye sıçradı.Başköy'e sınır Kurancılı ve Ömerhacılı köylerinin arazilerine kadar 2 bin dönümde etkili olan yangında meyve bahçeleri, ceviz ve badem ağaçları zarar gördü.Kaman ve Akpınar ilçe belediyesi ile Kırşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürdü.Jandarma ekipleri Muammer E'yi gözaltına aldı.
Kırşehir'de bahçesindeki kuru otları yakan bir kişi, alevlerin çevreye yayılmasıyla 2 bin dönümdeki bahçe ve meyve ağaçlarına zarar verdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde bir kişinin bahçesindeki otlar için yaktığı ateşten yayılan alevler, 2 bin dönümde bulunan bahçelere ve meyve ağaçlarına zarar verdi.

Kaman ilçesine bağlı Başköy'de yaşayan Muharrem E, bahçesinde bulunan kuru otları yakmak isterken rüzgarın da etkisiyle alevler bahçe bitişiğindeki araziye sıçradı.

Başköy'e sınır Kurancılı ve Ömerhacılı köylerinin arazilerine kadar 2 bin dönümde etkili olan yangında meyve bahçeleri, ceviz ve badem ağaçları zarar gördü.

Kaman ve Akpınar ilçe belediyesi ile Kırşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Jandarma ekipleri Muammer E'yi gözaltına aldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.