pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ata'ya Saygı Bisiklet Turu

01.09.2018 - 15:38, Güncelleme: 01.09.2018 - 15:38
 

Ata'ya Saygı Bisiklet Turu

İstanbullu bisikletçiler 46 kilometrelik turda Polatlı'ya ulaştı

ANKARA (AA) - İstanbul Avcılar ANKA Bisiklet Kulübü Derneği üyelerinin başlattığı Ata'ya Saygı Bisiklet Turunda, bisikletçiler Polatlı ilçesine geldi. İstanbul Avcılar ANKA Bisiklet Kulübü Derneği üyesi 40 kişi, 460 kilometrelik Ata'ya Saygı bisiklet turunda, Polatlı ilçesindeki Sakarya Zaferi Anıtı ve Şehitliği'ne ulaştı. Dernek Başkanı Cengiz Türkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl Çanakkale ve Ankara'ya bisiklet turu düzenlediklerini söyledi.Zafer Bayramı kapsamında, Atatürk'e şükran ve minnetlerini sunmak için 460 kilometrelik yolu bisikletleriyle kat ettiklerini anlatan Türkmen, şöyle konuştu: "Bastığımız yerleri 'toprak' diyerek geçmiyoruz, tanıyoruz. Biz, büyük bir medeniyetin, milletin evladıyız. Tarihi yerlerimizi gezip görmek, tarihimizden ders almak, onunla gurur duymak hepimizin görevidir. O nedenle bisiklet turumuzun Ankara etabını Polatlı'dan başlattık. Akşam saatlerinde de Atamızın mozolesine çiçek bırakacağız. Her Türk vatandaşının buraları gezmesi görmesi gerekir."
İstanbullu bisikletçiler 46 kilometrelik turda Polatlı'ya ulaştı

ANKARA (AA) - İstanbul Avcılar ANKA Bisiklet Kulübü Derneği üyelerinin başlattığı Ata'ya Saygı Bisiklet Turunda, bisikletçiler Polatlı ilçesine geldi.

İstanbul Avcılar ANKA Bisiklet Kulübü Derneği üyesi 40 kişi, 460 kilometrelik Ata'ya Saygı bisiklet turunda, Polatlı ilçesindeki Sakarya Zaferi Anıtı ve Şehitliği'ne ulaştı.

Dernek Başkanı Cengiz Türkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl Çanakkale ve Ankara'ya bisiklet turu düzenlediklerini söyledi.

Zafer Bayramı kapsamında, Atatürk'e şükran ve minnetlerini sunmak için 460 kilometrelik yolu bisikletleriyle kat ettiklerini anlatan Türkmen, şöyle konuştu:

"Bastığımız yerleri 'toprak' diyerek geçmiyoruz, tanıyoruz. Biz, büyük bir medeniyetin, milletin evladıyız. Tarihi yerlerimizi gezip görmek, tarihimizden ders almak, onunla gurur duymak hepimizin görevidir. O nedenle bisiklet turumuzun Ankara etabını Polatlı'dan başlattık. Akşam saatlerinde de Atamızın mozolesine çiçek bırakacağız. Her Türk vatandaşının buraları gezmesi görmesi gerekir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.