pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erciyes'te Motosiklet Şovu

31.08.2018 - 20:43, Güncelleme: 31.08.2018 - 20:43
 

Erciyes'te Motosiklet Şovu

KAYSERİ (AA) - Türkiye motosiklet akrobasi şampiyonu ve ünlü motor şovmeni Birkan Polat, Erciyes Dağı'nda heyecan verici gösteri yaptı. "Erciyes Moto Fest...

KAYSERİ (AA) - Türkiye motosiklet akrobasi şampiyonu ve ünlü motor şovmeni Birkan Polat, Erciyes Dağı'nda heyecan verici gösteri yaptı. "Erciyes Moto Fest Motosiklet Festivali" kapsamında kente gelen Polat, festivalin ikinci gününde Erciyes Kayak Merkezi Tekir Otoparkı'na izleyicilerin sevgi gösterileri arasında geldi. Kendisine ayrılan bölgede izleyicilerin meraklı bakışları arasında gösterisini gerçekleştiren Polat, şovunun ardından Türk bayrağı ile alanda tur attı. Motorsiklet tutkunlarından ve gösteri meraklılarından tam not alan Polat, alkışlarla alandan ayrıldı. Erciyes Moto Fest Motosiklet Festivali, yarın gerçekleştirilecek şehir turu ve Erciyes Dağı'nda düzenlenecek müzik şöleni ile sona erecek.
KAYSERİ (AA) - Türkiye motosiklet akrobasi şampiyonu ve ünlü motor şovmeni Birkan Polat, Erciyes Dağı'nda heyecan verici gösteri yaptı. "Erciyes Moto Fest...

KAYSERİ (AA) - Türkiye motosiklet akrobasi şampiyonu ve ünlü motor şovmeni Birkan Polat, Erciyes Dağı'nda heyecan verici gösteri yaptı.

"Erciyes Moto Fest Motosiklet Festivali" kapsamında kente gelen Polat, festivalin ikinci gününde Erciyes Kayak Merkezi Tekir Otoparkı'na izleyicilerin sevgi gösterileri arasında geldi.

Kendisine ayrılan bölgede izleyicilerin meraklı bakışları arasında gösterisini gerçekleştiren Polat, şovunun ardından Türk bayrağı ile alanda tur attı.

Motorsiklet tutkunlarından ve gösteri meraklılarından tam not alan Polat, alkışlarla alandan ayrıldı.

Erciyes Moto Fest Motosiklet Festivali, yarın gerçekleştirilecek şehir turu ve Erciyes Dağı'nda düzenlenecek müzik şöleni ile sona erecek.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.