pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cami Tuvaletinde Ölü Bulundu

31.08.2018 - 18:33, Güncelleme: 31.08.2018 - 18:33
 

Cami Tuvaletinde Ölü Bulundu

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde bir kişi cami tuvaletinde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi'ndeki Turanlar Camisi'ne ikindi...

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde bir kişi cami tuvaletinde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi'ndeki Turanlar Camisi'ne ikindi namazı için gelen vatandaşlar, tuvaletin bir kapısının açılmamasından şüphelendi. Kapıyı kırarak içeri giren vatandaşlar, hareketsiz yatan kişiyi görünce polis ve acil servis ekiplerine haber verdi.Hayatını kaybettiği belirlenen kişinin Muhammed G. (18) olduğu tespit edildi.Savcının incelemesinin ardından Muhammed G'nin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde bir kişi cami tuvaletinde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi'ndeki Turanlar Camisi'ne ikindi...

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde bir kişi cami tuvaletinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi'ndeki Turanlar Camisi'ne ikindi namazı için gelen vatandaşlar, tuvaletin bir kapısının açılmamasından şüphelendi. Kapıyı kırarak içeri giren vatandaşlar, hareketsiz yatan kişiyi görünce polis ve acil servis ekiplerine haber verdi.

Hayatını kaybettiği belirlenen kişinin Muhammed G. (18) olduğu tespit edildi.

Savcının incelemesinin ardından Muhammed G'nin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.