pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Nohut Hasadı Başladı

Spor 31.08.2018 - 17:13, Güncelleme: 31.08.2018 - 17:13
 

Beypazarı'nda Nohut Hasadı Başladı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bu yıl 30 bin dönümde ekilen nohudun hasadına başlandı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bu yıl 30 bin dönümde ekilen nohudun hasadına başlandı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, AA muhabirine, Beypazarı çiftçisinin bu yıl 30 bin dönümde nohut ektiğini söyledi. Hasadın başladığını aktaran Ekici, "Dönüm başına yer yer 200-250 kilogram ürün alınıyor. Çiftçimiz de üretimden memnun kaldı. Nohut fiyatı da iyi. Bunun yanında nohuda dönüm başı 500 lira prim desteği var." dedi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bu yıl 30 bin dönümde ekilen nohudun hasadına başlandı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bu yıl 30 bin dönümde ekilen nohudun hasadına başlandı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, AA muhabirine, Beypazarı çiftçisinin bu yıl 30 bin dönümde nohut ektiğini söyledi.

Hasadın başladığını aktaran Ekici, "Dönüm başına yer yer 200-250 kilogram ürün alınıyor. Çiftçimiz de üretimden memnun kaldı. Nohut fiyatı da iyi. Bunun yanında nohuda dönüm başı 500 lira prim desteği var." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.