pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor Galibiyete Odaklandı

31.08.2018 - 16:08, Güncelleme: 31.08.2018 - 16:08
 

Sivasspor Galibiyete Odaklandı

Ligde son iki haftada 6 puan kaybeden kırmızı-beyazlı ekip, Akhisarspor deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'de son 2 haftada 6 puan kaybeden Demir Grup Sivasspor, Akhisarspor deplasmanından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Lige evinde oynadığı Aytemiz Alanyaspor galibiyetiyle başlayan ve deplasmanda Trabzonspor'a 3-1, sahasında Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, kötü gidişi yarın dış sahada Akhisarspor ile oynayacağı karşılaşmada durdurmak istiyor. Ligde geride kalan 3 haftada topladığı 3 puanla 13'üncü sırada yer alan Demir Grup Sivasspor, 1 puanla 16'ncı sırada bulunan Akhisarspor'un konuğu olacak. Akhisarspor ile Demir Grup Sivasspor arasında Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda yarın saat 19.15'de oynanacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Kırmızı-beyazlı ekipte, Akhisarspor karşılaşması öncesi orta saha oyuncuları Delvin N'Dinga ve Mert Hakan Yandaş ile golcü Muhammet Demir'in sakatlıkları bulunuyor.
Ligde son iki haftada 6 puan kaybeden kırmızı-beyazlı ekip, Akhisarspor deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'de son 2 haftada 6 puan kaybeden Demir Grup Sivasspor, Akhisarspor deplasmanından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Lige evinde oynadığı Aytemiz Alanyaspor galibiyetiyle başlayan ve deplasmanda Trabzonspor'a 3-1, sahasında Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, kötü gidişi yarın dış sahada Akhisarspor ile oynayacağı karşılaşmada durdurmak istiyor.

Ligde geride kalan 3 haftada topladığı 3 puanla 13'üncü sırada yer alan Demir Grup Sivasspor, 1 puanla 16'ncı sırada bulunan Akhisarspor'un konuğu olacak. Akhisarspor ile Demir Grup Sivasspor arasında Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda yarın saat 19.15'de oynanacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

Kırmızı-beyazlı ekipte, Akhisarspor karşılaşması öncesi orta saha oyuncuları Delvin N'Dinga ve Mert Hakan Yandaş ile golcü Muhammet Demir'in sakatlıkları bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.