pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Çakacak'tan Kırka Bor İşletmesi'ne Ziyaret

Spor 30.08.2018 - 17:03, Güncelleme: 30.08.2018 - 17:03
 

Vali Çakacak'tan Kırka Bor İşletmesi'ne Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletmesi'ni ziyaret etti.Valilikten yapılan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletmesi'ni ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, işletm hakkında Kırka Bor İşletmesi Müdürü Ersan Ayten'den brifing alan Vali Çakacak, üretim tesislerini gezdi. İşletmeler arası kontrollerin yapıldığı sistem odasını da inceleyen Çakacak, daha sonra Kırka Bor İşletmesi'nden ayrıldı.Vali Çakacak'a, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Seyitgazi Kaymakamı Ramazan Cangaloğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen ve Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın da eşlik etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletmesi'ni ziyaret etti.Valilikten yapılan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletmesi'ni ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, işletm hakkında Kırka Bor İşletmesi Müdürü Ersan Ayten'den brifing alan Vali Çakacak, üretim tesislerini gezdi.

İşletmeler arası kontrollerin yapıldığı sistem odasını da inceleyen Çakacak, daha sonra Kırka Bor İşletmesi'nden ayrıldı.

Vali Çakacak'a, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Seyitgazi Kaymakamı Ramazan Cangaloğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen ve Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.