pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Çakacak Seyitgazi'de Muhtarlarla Buluştu

30.08.2018 - 16:28, Güncelleme: 30.08.2018 - 16:28
 

Vali Çakacak Seyitgazi'de Muhtarlarla Buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - Seyitgazi ilçesini ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, Seyitgazi Kaymakamlığınca organize edilen "Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı"na...

ESKİŞEHİR (AA) - Seyitgazi ilçesini ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, Seyitgazi Kaymakamlığınca organize edilen "Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı"na başkanlık etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çakacak'ın başkanlık ettiği toplantıya, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Seyitgazi Kaymakamı Ramazan Cangaloğlu, İl Emniyet Müdür Engin Dinç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şennur Azade, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hikmet Çelik, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Alkan ve ilgililer katıldı.Vatandaşın yaşadığı mahallelerde yaşadığı sıkıntıları ilgili yerlere iletmesi gerektiğini bildiren Çakacak, muhtarların görev yaptıkları mahalledeki vatandaşların teveccühleriyle o makamlara geldiğini ve vatandaşla devlet arasında köprü oluşturduğunu kaydetti.Çakacak, muhtarların sorunlarını dinlemek ve bu sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla düzenlenen toplantılara büyük önem verdiklerini vurguladı.
ESKİŞEHİR (AA) - Seyitgazi ilçesini ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, Seyitgazi Kaymakamlığınca organize edilen "Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı"na...

ESKİŞEHİR (AA) - Seyitgazi ilçesini ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, Seyitgazi Kaymakamlığınca organize edilen "Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı"na başkanlık etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çakacak'ın başkanlık ettiği toplantıya, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Seyitgazi Kaymakamı Ramazan Cangaloğlu, İl Emniyet Müdür Engin Dinç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şennur Azade, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hikmet Çelik, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Alkan ve ilgililer katıldı.

Vatandaşın yaşadığı mahallelerde yaşadığı sıkıntıları ilgili yerlere iletmesi gerektiğini bildiren Çakacak, muhtarların görev yaptıkları mahalledeki vatandaşların teveccühleriyle o makamlara geldiğini ve vatandaşla devlet arasında köprü oluşturduğunu kaydetti.

Çakacak, muhtarların sorunlarını dinlemek ve bu sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla düzenlenen toplantılara büyük önem verdiklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.