pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İcra Müdürü Balcıoğlu Görevine Başladı

28.08.2018 - 18:03, Güncelleme: 28.08.2018 - 18:03
 

İcra Müdürü Balcıoğlu Görevine Başladı

YOZGAT (AA) - Yerköy İcra Müdürü Funda Balcıoğlu, görevine başladı. Yerköy İcra Müdürü Halil Turhal'ın, İstanbul Adliyesine tayin edilmesinin ardından...

YOZGAT (AA) - Yerköy İcra Müdürü Funda Balcıoğlu, görevine başladı. Yerköy İcra Müdürü Halil Turhal'ın, İstanbul Adliyesine tayin edilmesinin ardından boşalan göreve atanan Funda Balcıoğlu görevine başladı. Balcıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yerköy'de göreve başlamaktan mutlu olduğunu söyledi. Yerköy'ün güzel bir ilçe olduğunu anlatan Balcıoğlu, "Görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. İlçede bulunan resmi dairelerde koordineli bir şekilde çalışıp görev sürem boyunca görevimi en iyi şekilde icra etmenin gayreti içinde olacağım." dedi.
YOZGAT (AA) - Yerköy İcra Müdürü Funda Balcıoğlu, görevine başladı. Yerköy İcra Müdürü Halil Turhal'ın, İstanbul Adliyesine tayin edilmesinin ardından...

YOZGAT (AA) - Yerköy İcra Müdürü Funda Balcıoğlu, görevine başladı.

Yerköy İcra Müdürü Halil Turhal'ın, İstanbul Adliyesine tayin edilmesinin ardından boşalan göreve atanan Funda Balcıoğlu görevine başladı.

Balcıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yerköy'de göreve başlamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Yerköy'ün güzel bir ilçe olduğunu anlatan Balcıoğlu, "Görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. İlçede bulunan resmi dairelerde koordineli bir şekilde çalışıp görev sürem boyunca görevimi en iyi şekilde icra etmenin gayreti içinde olacağım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.