pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dört uyuşturucu taciri tutuklandı

27.08.2018 - 16:38, Güncelleme: 27.08.2018 - 16:38
 

Dört uyuşturucu taciri tutuklandı

Sivas'ta uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 4 kişi çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sivas'ta uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 4 kişi çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.Sivas'ta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde iki hafta içerinde uyuştururu satıcıları ve kullanıcılarına yönelim uygulamalarda; 20,35 gr. Bonzai maddesi, 8 adet Lyrıca hap, 2 gr esrar maddesi ve 32 gr Afyon Sakızı ele geçirildi. Uygulamalarda uyuşturucu kullandıkları ve sattıkları tespit edilen 17 kişi hakkında işlem yapıldı. 11 kişi savcı talimatı ile polis ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 1 kişinin tanık olarak ifadesine başvuruldu. 1 kişi savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 4 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sivas'ta uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 4 kişi çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.
Sivas'ta uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 4 kişi çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sivas'ta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde iki hafta içerinde uyuştururu satıcıları ve kullanıcılarına yönelim uygulamalarda; 20,35 gr. Bonzai maddesi, 8 adet Lyrıca hap, 2 gr esrar maddesi ve 32 gr Afyon Sakızı ele geçirildi. Uygulamalarda uyuşturucu kullandıkları ve sattıkları tespit edilen 17 kişi hakkında işlem yapıldı. 11 kişi savcı talimatı ile polis ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 1 kişinin tanık olarak ifadesine başvuruldu. 1 kişi savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 4 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.