pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonları

27.08.2018 - 13:53, Güncelleme: 27.08.2018 - 13:53
 

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonları

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı tatili süresince kent genelinde uyuşturucu madde kullanan ve ticareti yapanlara yönelik düzenlenen 3 ayrı operasyonda S.Ö, H.K ve H.Y'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin üst ve otomobillerinde yapılan aramalarda 346 kök Hint keneviri ve 2 kilo 127 gram esrar ele geçirildi.Jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı tatili süresince kent genelinde uyuşturucu madde kullanan ve ticareti yapanlara yönelik düzenlenen 3 ayrı operasyonda S.Ö, H.K ve H.Y'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin üst ve otomobillerinde yapılan aramalarda 346 kök Hint keneviri ve 2 kilo 127 gram esrar ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.