pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

25.08.2018 - 16:38, Güncelleme: 25.08.2018 - 16:38
 

Kırşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte park ve dinlenme alanlarında uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için çalışma başlattı.Polis ekipleri, Mucur ilçesinde bir parkın önünde motosikletle gezen ve hareketlerinden şüphelenilen 2 kişiyi durdurdu. Şahısların üst aramalarında kullanıma hazır 2 fişek, sigara paketi içerisinde yerleştirilmiş 12 gram uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan O.T ve M.Y'ye, ehliyetsiz araç kullanmak ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte park ve dinlenme alanlarında uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için çalışma başlattı.

Polis ekipleri, Mucur ilçesinde bir parkın önünde motosikletle gezen ve hareketlerinden şüphelenilen 2 kişiyi durdurdu. Şahısların üst aramalarında kullanıma hazır 2 fişek, sigara paketi içerisinde yerleştirilmiş 12 gram uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan O.T ve M.Y'ye, ehliyetsiz araç kullanmak ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.