pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara Emniyet Müdürü Yılmaz'dan Trabzonspor'a Ziyaret

25.08.2018 - 14:13, Güncelleme: 25.08.2018 - 14:13
 

Ankara Emniyet Müdürü Yılmaz'dan Trabzonspor'a Ziyaret

TRABZON (AA) - Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Trabzonspor kampını ziyaret etti.Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Yılmaz'ın,...

TRABZON (AA) - Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Trabzonspor kampını ziyaret etti.Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Yılmaz'ın, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında bu akşam MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'un kamp yaptığı otele ziyaret gerçekleştirdiği belirtildi.Yılmaz'ı, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Şahin, Özer Bayraktar ve Tuncay Uzunal ile teknik direktör Ünal Karaman'ın karşıladığı aktarıldı.Yöneticilerin, MKE Ankaragücü maçında takıma başarı dileyen Yılmaz'a Trabzonspor forması hediye ettiği kaydedildi.
TRABZON (AA) - Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Trabzonspor kampını ziyaret etti.Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Yılmaz'ın,...

TRABZON (AA) - Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Trabzonspor kampını ziyaret etti.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Yılmaz'ın, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında bu akşam MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'un kamp yaptığı otele ziyaret gerçekleştirdiği belirtildi.

Yılmaz'ı, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Şahin, Özer Bayraktar ve Tuncay Uzunal ile teknik direktör Ünal Karaman'ın karşıladığı aktarıldı.

Yöneticilerin, MKE Ankaragücü maçında takıma başarı dileyen Yılmaz'a Trabzonspor forması hediye ettiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.