pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Çocuklar İçin Kaldırıma Sessek Oyunu Çizdi

23.08.2018 - 16:43, Güncelleme: 23.08.2018 - 16:43
 

Belediye Çocuklar İçin Kaldırıma Sessek Oyunu Çizdi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde belediye tarafından kaldırıma çizilen seksek oyunu, çocukların ilgi odağı oldu.İlçenin muhtelif alanlarındaki...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde belediye tarafından kaldırıma çizilen seksek oyunu, çocukların ilgi odağı oldu.İlçenin muhtelif alanlarındaki kaldırımlara belediyenin çizdiği seksek çizgileri çocuklar tarafından ilgiyle karşılandı.Belediye Başkanı İsmet İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaldırımların sadece üzerinde yürüyerek geçilen yerler olmanın ötesinde sosyal hayatın geliştiği alanlar olduğunu söyledi.Avanos'un kaldırımlarında önemli düşünürlerin yazılarının yer aldığı parke taşları ve çocukların üzerinde seksek oynayabileceği çizgi oyunları yaptıklarını belirten İnce, bunların insanların ilgisini çektiğini ve sosyal mecrada çektikleri fotoğrafları, Avanos Belediyesi olarak etiketlediklerini ifade etti. Vatandaşlardan ve çocuklardan uygulamayla ilgili güzel yorumlar aldıklarını kaydeden İnce, "İnsanlar kaldırımda yürürken yazıları fark edip gülümsüyor ve inceliyorlar. Çocuklar ise seksek oyununu gördüklerinde mutlaka oynuyor. Amacımız çocukları tebessüm ettirmek, büyüklerinse bir an bile olsa hayatın karmaşasını bir kenara bırakıp önemli bir düşünürün yazısını okumasını sağlamak." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde belediye tarafından kaldırıma çizilen seksek oyunu, çocukların ilgi odağı oldu.İlçenin muhtelif alanlarındaki...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde belediye tarafından kaldırıma çizilen seksek oyunu, çocukların ilgi odağı oldu.

İlçenin muhtelif alanlarındaki kaldırımlara belediyenin çizdiği seksek çizgileri çocuklar tarafından ilgiyle karşılandı.

Belediye Başkanı İsmet İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaldırımların sadece üzerinde yürüyerek geçilen yerler olmanın ötesinde sosyal hayatın geliştiği alanlar olduğunu söyledi.

Avanos'un kaldırımlarında önemli düşünürlerin yazılarının yer aldığı parke taşları ve çocukların üzerinde seksek oynayabileceği çizgi oyunları yaptıklarını belirten İnce, bunların insanların ilgisini çektiğini ve sosyal mecrada çektikleri fotoğrafları, Avanos Belediyesi olarak etiketlediklerini ifade etti.

Vatandaşlardan ve çocuklardan uygulamayla ilgili güzel yorumlar aldıklarını kaydeden İnce, "İnsanlar kaldırımda yürürken yazıları fark edip gülümsüyor ve inceliyorlar. Çocuklar ise seksek oyununu gördüklerinde mutlaka oynuyor. Amacımız çocukları tebessüm ettirmek, büyüklerinse bir an bile olsa hayatın karmaşasını bir kenara bırakıp önemli bir düşünürün yazısını okumasını sağlamak." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.