pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Trafik Denetimi

23.08.2018 - 13:13, Güncelleme: 23.08.2018 - 13:13
 

Beypazarı'nda Trafik Denetimi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında vatandaşların can ve mal güvenliği için trafik...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında vatandaşların can ve mal güvenliği için trafik denetimleri aralıksız sürüyor. Emniyet Müdürü Selçuk Yıldız'ın da katıldığı denetimlerde ekipler, emniyet kemeri kontrolü yaparak sürücüleri güvenli yolculuk konusunda bilgilendirip tavsiyelerde bulunuyor. Yıldız, Ayvaşık Mahallesi Oğuzkent bölgesi D 140 karayolu üzerinde denetim ve kontrolleri sırasında bayramlarını kutladıkları sürücülere, trafik kurallarına uymaları tavsiyesinde bulundu. İlçenin giriş ve çıkışlarının yanı sıra şehiriçi trafiğinin düzenli olması için denetim yaptıklarını belirten Yıldız, özellikle tescilsiz, plakasız ve aşırı gürültü yapan motosikletler konusunda duyarlı olduklarını kaydetti. Sürücüler de denetimlerden memnun olduklarını belirtti.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında vatandaşların can ve mal güvenliği için trafik...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında vatandaşların can ve mal güvenliği için trafik denetimleri aralıksız sürüyor.

Emniyet Müdürü Selçuk Yıldız'ın da katıldığı denetimlerde ekipler, emniyet kemeri kontrolü yaparak sürücüleri güvenli yolculuk konusunda bilgilendirip tavsiyelerde bulunuyor.

Yıldız, Ayvaşık Mahallesi Oğuzkent bölgesi D 140 karayolu üzerinde denetim ve kontrolleri sırasında bayramlarını kutladıkları sürücülere, trafik kurallarına uymaları tavsiyesinde bulundu.

İlçenin giriş ve çıkışlarının yanı sıra şehiriçi trafiğinin düzenli olması için denetim yaptıklarını belirten Yıldız, özellikle tescilsiz, plakasız ve aşırı gürültü yapan motosikletler konusunda duyarlı olduklarını kaydetti.

Sürücüler de denetimlerden memnun olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.