pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Aktaş Çocuklara "Kırmızı Düdük" Dağıttı

20.08.2018 - 16:48, Güncelleme: 20.08.2018 - 16:48
 

Vali Aktaş Çocuklara "Kırmızı Düdük" Dağıttı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İçişleri Bakanlığınca yürütülen "Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük"...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İçişleri Bakanlığınca yürütülen "Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük" Projesi kapsamında trafik denetimine katıldı.Aksaray karayolu Terminal Kavşağı'ndaki uygulama noktasında trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlere katılan Aktaş, araçlardaki çocuklara tişört, şapka ve kırmızı düdük dağıttı.Çocuklara uygulama hakkında bilgi veren Aktaş, ailelerden de trafik kurallarına uymalarını istedi.Vali Aktaş, bayram süresince il genelinde trafik denetimlerinin devam edeceğini söyledi. Aktaş’a, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da eşlik etti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İçişleri Bakanlığınca yürütülen "Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük"...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İçişleri Bakanlığınca yürütülen "Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük" Projesi kapsamında trafik denetimine katıldı.

Aksaray karayolu Terminal Kavşağı'ndaki uygulama noktasında trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlere katılan Aktaş, araçlardaki çocuklara tişört, şapka ve kırmızı düdük dağıttı.

Çocuklara uygulama hakkında bilgi veren Aktaş, ailelerden de trafik kurallarına uymalarını istedi.

Vali Aktaş, bayram süresince il genelinde trafik denetimlerinin devam edeceğini söyledi.

Aktaş’a, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.