pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Tır Midibüsle Çarpıştı: 9 Yaralı

16.08.2018 - 15:03, Güncelleme: 16.08.2018 - 15:03
 

Konya'da Tır Midibüsle Çarpıştı: 9 Yaralı

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde tırla midibüsün çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı. İbrahim Erdaşoğlu (47) idaresindeki 70 FH 961 plakalı...

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde tırla midibüsün çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı. İbrahim Erdaşoğlu (47) idaresindeki 70 FH 961 plakalı midibüs, Karaman yolu yeni çevre yolu kavşağında, Salih Çetin'in (60) kullandığı 14 AAF 508 plakalı tırla çarpıştı. Kazada, sürücüler ile midibüste bulunan Mustafa Yardımcı, Nefaret ve Yiğit Han Küçüktürk, Duran ve Hatun Erdaşoğlu, Ahmet ve Berika Tezcan yaralandı. Ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde tırla midibüsün çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı. İbrahim Erdaşoğlu (47) idaresindeki 70 FH 961 plakalı...

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde tırla midibüsün çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.

İbrahim Erdaşoğlu (47) idaresindeki 70 FH 961 plakalı midibüs, Karaman yolu yeni çevre yolu kavşağında, Salih Çetin'in (60) kullandığı 14 AAF 508 plakalı tırla çarpıştı.

Kazada, sürücüler ile midibüste bulunan Mustafa Yardımcı, Nefaret ve Yiğit Han Küçüktürk, Duran ve Hatun Erdaşoğlu, Ahmet ve Berika Tezcan yaralandı.

Ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.