pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Maden Arama Çalışmaları

16.08.2018 - 13:38, Güncelleme: 16.08.2018 - 13:38
 

Nevşehir'de Maden Arama Çalışmaları

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Hırkatepesidelik Dağı eteklerinde maden arama çalışmasına başladı.Maden Tetkik Arama Kurumu (MTA) tarafından başlatılan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Hırkatepesidelik Dağı eteklerinde maden arama çalışmasına başladı.Maden Tetkik Arama Kurumu (MTA) tarafından başlatılan sondaj çalışmaları Hırkatepesidelik Dağı etekleri ile Dadağ Alemli köyleri bölgesinde devam ediliyor. Çalışmalar kapsamında bin 400 metre derinliğe kadar inecek ekip her 3 metrede toprak numuneleri alarak hangi katmanda ne gibi elementlerin olduğunu tespit edecek.Bölgenin değişik alanlarındaki çalışmalar yaklaşık 1 yıl devam edecek.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Hırkatepesidelik Dağı eteklerinde maden arama çalışmasına başladı.Maden Tetkik Arama Kurumu (MTA) tarafından başlatılan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Hırkatepesidelik Dağı eteklerinde maden arama çalışmasına başladı.

Maden Tetkik Arama Kurumu (MTA) tarafından başlatılan sondaj çalışmaları Hırkatepesidelik Dağı etekleri ile Dadağ Alemli köyleri bölgesinde devam ediliyor.

Çalışmalar kapsamında bin 400 metre derinliğe kadar inecek ekip her 3 metrede toprak numuneleri alarak hangi katmanda ne gibi elementlerin olduğunu tespit edecek.

Bölgenin değişik alanlarındaki çalışmalar yaklaşık 1 yıl devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.