pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı'nda Değerler Atölyesi Yaz Kampı Tamamlandı

15.08.2018 - 17:53, Güncelleme: 15.08.2018 - 17:53
 

Gölbaşı'nda Değerler Atölyesi Yaz Kampı Tamamlandı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen değerler atölyesi yaz kampı sona erdi. Yaz kampında öğrenciler için İslam ve ahlak düşüncesi,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen değerler atölyesi yaz kampı sona erdi. Yaz kampında öğrenciler için İslam ve ahlak düşüncesi, saygı, iletişim ve hoşgörü duygularını geliştirici etkinlikler yapıldı.Eğlenceli oyunların da oynandığı yaz kampında, öğrencilerin iyi iletişim kurmaları için dersler verildi. Yaz kampının sona ermesi dolayısıyla Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi'nde gösteri düzenlendi. Etkinlikte konuşan Gölbaşı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İrfan Özüdoğru, Türkiye'nin gençliğin omuzunda yükseleceğini belirterek, "Gece gündüz onlarla ilgilenmek, beraber vakit geçirmek ve onları geliştiren farklı etkinliklerle hizmet sunmak görevimizdir." dedi.Oratoryo, bağlama ve gitar dinletilerinin yapıldığı programda, ebru sanatı ve resim gösterileri büyük ilgi gördü.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen değerler atölyesi yaz kampı sona erdi. Yaz kampında öğrenciler için İslam ve ahlak düşüncesi,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen değerler atölyesi yaz kampı sona erdi.

Yaz kampında öğrenciler için İslam ve ahlak düşüncesi, saygı, iletişim ve hoşgörü duygularını geliştirici etkinlikler yapıldı.

Eğlenceli oyunların da oynandığı yaz kampında, öğrencilerin iyi iletişim kurmaları için dersler verildi.

Yaz kampının sona ermesi dolayısıyla Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi'nde gösteri düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Gölbaşı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İrfan Özüdoğru, Türkiye'nin gençliğin omuzunda yükseleceğini belirterek, "Gece gündüz onlarla ilgilenmek, beraber vakit geçirmek ve onları geliştiren farklı etkinliklerle hizmet sunmak görevimizdir." dedi.

Oratoryo, bağlama ve gitar dinletilerinin yapıldığı programda, ebru sanatı ve resim gösterileri büyük ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.