pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Sopalı Kavga: 1 Ölü

15.08.2018 - 16:48, Güncelleme: 15.08.2018 - 16:48
 

Konya'da Sopalı Kavga: 1 Ölü

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde çıkan kavgada bir kişi, başına aldığı sopa darbeleriyle yaşamını yitirdi.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı...

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde çıkan kavgada bir kişi, başına aldığı sopa darbeleriyle yaşamını yitirdi.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gökçeyazı Mahallesi'nde Kadir B. ile amcasının oğlu Mustafa B. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, Kadir B. başına aldığı sopa darbeleriyle ağır yaralandı. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kadir B, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Şüpheli Mustafa B, jandarma tarafından gözaltına alındı.
KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde çıkan kavgada bir kişi, başına aldığı sopa darbeleriyle yaşamını yitirdi.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı...

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde çıkan kavgada bir kişi, başına aldığı sopa darbeleriyle yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gökçeyazı Mahallesi'nde Kadir B. ile amcasının oğlu Mustafa B. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, Kadir B. başına aldığı sopa darbeleriyle ağır yaralandı.

Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kadir B, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüpheli Mustafa B, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.