pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

14.08.2018 - 14:33, Güncelleme: 14.08.2018 - 14:33
 

Kurban Bayramı'na Doğru

ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Beypazarı Şube Başkanı Mehmet Ali Dikmenlioğlu, bu Kurban Bayramı'nda da THK olarak halktan kurban derisi bağışı...

ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Beypazarı Şube Başkanı Mehmet Ali Dikmenlioğlu, bu Kurban Bayramı'nda da THK olarak halktan kurban derisi bağışı beklediklerini söyledi. Dikmenlioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, THK'nin 16 Şubat 1925'de "Türk Tayyare Cemiyeti" adıyla kurulduğunu belirtti.THK'nin, kurulduğu tarihten bugüne yapmış olduğu faaliyetler ile kuruluş amacını en iyi şekilde gerçekleştirdiğini dile getiren Dikmenlioğlu, "Ayrıca halkımızdan aldığı güvenle Türk Hava Kurumuna kanunla sosyal bir görev olarak fitre, zekat ve kurban derisi toplama yetkisi verilmiştir." dedi.Dikmenlioğlu, bu çerçevede 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu doğrultusunda Türk Hava Kurumu tarafından toplanan bu yardımların yüzde 50'sinin Beypazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına verilerek, yoksul, kimsesiz ve yardıma muhtaç kişilere Kaymakamlık aracılığıyla harcandığını kaydederek, bu Kurban Bayramı'nda da THK olarak halktan kurban derisi bağışı beklediklerini, kendilerine bir telefon etmeleri halinde bağışların vatandaşın bulunduğu yerden makbuz karşılığı alınacağını ifade etti.
ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Beypazarı Şube Başkanı Mehmet Ali Dikmenlioğlu, bu Kurban Bayramı'nda da THK olarak halktan kurban derisi bağışı...

ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Beypazarı Şube Başkanı Mehmet Ali Dikmenlioğlu, bu Kurban Bayramı'nda da THK olarak halktan kurban derisi bağışı beklediklerini söyledi.

Dikmenlioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, THK'nin 16 Şubat 1925'de "Türk Tayyare Cemiyeti" adıyla kurulduğunu belirtti.

THK'nin, kurulduğu tarihten bugüne yapmış olduğu faaliyetler ile kuruluş amacını en iyi şekilde gerçekleştirdiğini dile getiren Dikmenlioğlu, "Ayrıca halkımızdan aldığı güvenle Türk Hava Kurumuna kanunla sosyal bir görev olarak fitre, zekat ve kurban derisi toplama yetkisi verilmiştir." dedi.

Dikmenlioğlu, bu çerçevede 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu doğrultusunda Türk Hava Kurumu tarafından toplanan bu yardımların yüzde 50'sinin Beypazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına verilerek, yoksul, kimsesiz ve yardıma muhtaç kişilere Kaymakamlık aracılığıyla harcandığını kaydederek, bu Kurban Bayramı'nda da THK olarak halktan kurban derisi bağışı beklediklerini, kendilerine bir telefon etmeleri halinde bağışların vatandaşın bulunduğu yerden makbuz karşılığı alınacağını ifade etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.