pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Bayramın İlk Günü Ulaşım Ücretsiz

13.08.2018 - 18:18, Güncelleme: 13.08.2018 - 18:18
 

Niğde'de Bayramın İlk Günü Ulaşım Ücretsiz

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi halk otobüsleri Kurban Bayramı'nın ilk günü ücretsiz hizmet verecek. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi halk otobüsleri Kurban Bayramı'nın ilk günü ücretsiz hizmet verecek. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Rifat Özkan'ın talimatıyla halk otobüsleri bayramın birinci günü şehir içinde ücretsiz olacak.Belediye Başkanı Rifat Özkan, "Vatandaşlarımızın daha rahat ve sorunsuz bir şekilde bayramlarını geçirmeleri amacıyla elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda Kurban Bayramı'nın ilk gününde şehir içindeki ulaşımdan vatandaşımız ücretsiz olarak yararlanacak." dedi.
NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi halk otobüsleri Kurban Bayramı'nın ilk günü ücretsiz hizmet verecek. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi halk otobüsleri Kurban Bayramı'nın ilk günü ücretsiz hizmet verecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Rifat Özkan'ın talimatıyla halk otobüsleri bayramın birinci günü şehir içinde ücretsiz olacak.

Belediye Başkanı Rifat Özkan, "Vatandaşlarımızın daha rahat ve sorunsuz bir şekilde bayramlarını geçirmeleri amacıyla elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda Kurban Bayramı'nın ilk gününde şehir içindeki ulaşımdan vatandaşımız ücretsiz olarak yararlanacak." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.