pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nallıhan Festivale Hazır

13.08.2018 - 16:03, Güncelleme: 13.08.2018 - 16:03
 

Nallıhan Festivale Hazır

ANKARA (AA) - Nallıhan'da bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Uluslararası Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür ve Sanat Festivali'nin hazırlıkları tamamladı.Nallıhan'da...

ANKARA (AA) - Nallıhan'da bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Uluslararası Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür ve Sanat Festivali'nin hazırlıkları tamamladı.Nallıhan'da 16-19 Ağustos'ta yapılacak 6. Uluslararası Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür ve Sanat Festivali'nin tanıtımı Ayhan Sümer Kültür Merkezinde yapılan toplantıyla tanıtıldı. Kaymakam Murat Kahraman, festivallerin ilçenin tanıtımına önemli ölçüde katkı sağladığını söyledi. Belediye Başkanı İsmail Öntaş da festival süresince herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirterek, tüm bölge halkını festivale davet etti.
ANKARA (AA) - Nallıhan'da bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Uluslararası Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür ve Sanat Festivali'nin hazırlıkları tamamladı.Nallıhan'da...

ANKARA (AA) - Nallıhan'da bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Uluslararası Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür ve Sanat Festivali'nin hazırlıkları tamamladı.

Nallıhan'da 16-19 Ağustos'ta yapılacak 6. Uluslararası Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür ve Sanat Festivali'nin tanıtımı Ayhan Sümer Kültür Merkezinde yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Kaymakam Murat Kahraman, festivallerin ilçenin tanıtımına önemli ölçüde katkı sağladığını söyledi.

Belediye Başkanı İsmail Öntaş da festival süresince herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirterek, tüm bölge halkını festivale davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.