pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara Valiliğinden Kurban Bayramı Bilgilendirme Broşürü

09.08.2018 - 15:48, Güncelleme: 09.08.2018 - 15:48
 

Ankara Valiliğinden Kurban Bayramı Bilgilendirme Broşürü

Ankara Valiliğince Kurban Bayramı dolayısıyla kurban satış yerlerinde yaşanabilecek olumsuzların önüne geçilmesi amacıyla kamuoyu bilgilendirme broşürü hazırlandı

ANKARA (AA) - Ankara Valiliğince Kurban Bayramı dolayısıyla kurban satış yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel olayların engellenmesi amacıyla kamuoyu bilgilendirme broşürü hazırlandı.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 8 Ağustos'ta başlayan ve Kurban Bayramı bitimine kadar devam edecek olan kurban satışı süresince yaşanabilecek hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve parada sahtecilik olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirme amacıyla broşür hazırlandığı bildirildi.Broşürde, alışveriş yapılan insanların isimlerinin ve telefonlarının alınması, özellikle akşam saatlerinde hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olunması ve sahte paraya karşı gerekli kontrolün yapılması tavsiyeleri yer aldı.Sahte parayı anlama tekniklerinin de anlatıldığı broşürde, ışığa tutulduğunda banknotlarda ortaya çıkan Atatürk görseline, para üzerindeki emniyet şeridine ve paranın değerini gösteren sayılarda kabartma olmasına özellikle dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı.
Ankara Valiliğince Kurban Bayramı dolayısıyla kurban satış yerlerinde yaşanabilecek olumsuzların önüne geçilmesi amacıyla kamuoyu bilgilendirme broşürü hazırlandı

ANKARA (AA) - Ankara Valiliğince Kurban Bayramı dolayısıyla kurban satış yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel olayların engellenmesi amacıyla kamuoyu bilgilendirme broşürü hazırlandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 8 Ağustos'ta başlayan ve Kurban Bayramı bitimine kadar devam edecek olan kurban satışı süresince yaşanabilecek hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve parada sahtecilik olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirme amacıyla broşür hazırlandığı bildirildi.

Broşürde, alışveriş yapılan insanların isimlerinin ve telefonlarının alınması, özellikle akşam saatlerinde hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olunması ve sahte paraya karşı gerekli kontrolün yapılması tavsiyeleri yer aldı.

Sahte parayı anlama tekniklerinin de anlatıldığı broşürde, ışığa tutulduğunda banknotlarda ortaya çıkan Atatürk görseline, para üzerindeki emniyet şeridine ve paranın değerini gösteren sayılarda kabartma olmasına özellikle dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.