pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karakeçili'de "Açık Hava Sineması" Etkinliği

09.08.2018 - 10:48, Güncelleme: 09.08.2018 - 10:48
 

Karakeçili'de "Açık Hava Sineması" Etkinliği

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde, Karakeçili ilkokulu tarafından "Açık Hava Sinema" etkinliği düzenlendi.Okul bahçesinde kurulan alanda Kaymakam Kemal...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde, Karakeçili ilkokulu tarafından "Açık Hava Sinema" etkinliği düzenlendi.Okul bahçesinde kurulan alanda Kaymakam Kemal Sefa Gökmenoğlu, öğrenciler ve velilerle Ayla filmi izledi.Kaymakam Gökmenoğlu, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların böyle kültürel etkinliklerle bir araya getirilmesinin güzel bir sosyal aktivite olduğunu söyledi.Ayla filmi gibi duygusal ve dramatik bir filmin seçilerek izlettirilmesinin de, güzel bir seçim olduğunu dile getiren Gökmenoğlu, bu sinema etkinliğinin yaz tatilinde bulunan öğrenciler ve yoğun çalışma temposunda bulunan vatandaşların iyi bir kültürel etkinlik olduğunu kaydetti.Okul Müdürü Haydar Duruakan da daha öncede böyle bir etkinlik düzenlediklerini vatandaşlardan gelen istek üzerine ikinci sinema etkinliğini vatandaşlarla buluşturduklarını belirtti.Film, sinemaseverler tarafından ilgiyle izlendi.
KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde, Karakeçili ilkokulu tarafından "Açık Hava Sinema" etkinliği düzenlendi.Okul bahçesinde kurulan alanda Kaymakam Kemal...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde, Karakeçili ilkokulu tarafından "Açık Hava Sinema" etkinliği düzenlendi.

Okul bahçesinde kurulan alanda Kaymakam Kemal Sefa Gökmenoğlu, öğrenciler ve velilerle Ayla filmi izledi.

Kaymakam Gökmenoğlu, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların böyle kültürel etkinliklerle bir araya getirilmesinin güzel bir sosyal aktivite olduğunu söyledi.

Ayla filmi gibi duygusal ve dramatik bir filmin seçilerek izlettirilmesinin de, güzel bir seçim olduğunu dile getiren Gökmenoğlu, bu sinema etkinliğinin yaz tatilinde bulunan öğrenciler ve yoğun çalışma temposunda bulunan vatandaşların iyi bir kültürel etkinlik olduğunu kaydetti.

Okul Müdürü Haydar Duruakan da daha öncede böyle bir etkinlik düzenlediklerini vatandaşlardan gelen istek üzerine ikinci sinema etkinliğini vatandaşlarla buluşturduklarını belirtti.

Film, sinemaseverler tarafından ilgiyle izlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.