pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'daki Silahlı Saldırı

08.08.2018 - 11:18, Güncelleme: 08.08.2018 - 11:18
 

Konya'daki Silahlı Saldırı

Seyyar satıcılık yapan kişinin öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli tutuklandı- Şüphelilerin, olayın ardından kaçış anları kameralara yansıdı

KONYA (AA) - Konya'da 2 gün önce bir seyyar satıcının silahla öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli tutuklandı.Polis ekipleri, seyyar satıcılık yapan İsa Billor'un merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Yahya Çavuş Caddesi'nde silahla öldürülmesiyle ilgili çalışma başlattı.Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin, 9 Nisan'da Billor'un akrabalarıyla başka bir grup arasında çıkan silahlı kavgaya karışan Polat A. olduğunu tespit etti.Polis, teknik ve fiziki takibin ardından, Polat A'yı bir arkadaşının evinde yakaladı. Cinayetin ardından şüpheli Polat A'yı motosikletle kaçırdığı ileri sürülen Soner K. de gözaltına alındı. Polat A'nın, polisteki ifadesinde, Billor'u eşini rahatsız ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenilirken, cinayetin Polat A'nın ve Billor'un aileleri arasındaki kan davası sebebiyle işlendiği iddia edildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Şüpheli Polat A'nın, Billor'u silahla vurduktan sonraki kaçış anları kameralara yansıdı.Görüntülerde şüphelinin, Billor'u silahla vurduktan sonra kendisini bekleyen bir motosikletin arkasına binerek, olay yerinden kaçması yer alıyor.Merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Yahya Çavuş Caddesi'nde, 6 Ağustos'ta, seyyar satıcılık yapan İsa Billor, yanına yaklaşan bir kişi tarafından tabancayla öldürülmüştü.
Seyyar satıcılık yapan kişinin öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli tutuklandı- Şüphelilerin, olayın ardından kaçış anları kameralara yansıdı

KONYA (AA) - Konya'da 2 gün önce bir seyyar satıcının silahla öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli tutuklandı.

Polis ekipleri, seyyar satıcılık yapan İsa Billor'un merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Yahya Çavuş Caddesi'nde silahla öldürülmesiyle ilgili çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin, 9 Nisan'da Billor'un akrabalarıyla başka bir grup arasında çıkan silahlı kavgaya karışan Polat A. olduğunu tespit etti.

Polis, teknik ve fiziki takibin ardından, Polat A'yı bir arkadaşının evinde yakaladı. Cinayetin ardından şüpheli Polat A'yı motosikletle kaçırdığı ileri sürülen Soner K. de gözaltına alındı.

Polat A'nın, polisteki ifadesinde, Billor'u eşini rahatsız ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenilirken, cinayetin Polat A'nın ve Billor'un aileleri arasındaki kan davası sebebiyle işlendiği iddia edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Şüpheli Polat A'nın, Billor'u silahla vurduktan sonraki kaçış anları kameralara yansıdı.

Görüntülerde şüphelinin, Billor'u silahla vurduktan sonra kendisini bekleyen bir motosikletin arkasına binerek, olay yerinden kaçması yer alıyor.

Merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Yahya Çavuş Caddesi'nde, 6 Ağustos'ta, seyyar satıcılık yapan İsa Billor, yanına yaklaşan bir kişi tarafından tabancayla öldürülmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.