pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çopuroğlu Ak Parti İl Başkanlığı Görevini Devraldı

06.08.2018 - 12:48, Güncelleme: 06.08.2018 - 12:48
 

Çopuroğlu Ak Parti İl Başkanlığı Görevini Devraldı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanlığına atanan Şaban Çopuroğlu, görevine başladı. Çopuroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanlığına atanan Şaban Çopuroğlu, görevine başladı. Çopuroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Kayseri İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından vekaleten bu görevi yürüten Fatih Hasyüncü'den görevi devraldı. Görevi devralması dolasıyla parti binasında Hasyüncü ile ortak basın toplantısı düzenleyen Çopuroğlu, Kayseri'nin 1 milyon 350 bin nüfuslu ve Türkiye'de ciddi manada ağırlığı olan bir kent olduğunu belirtti.Yeni yönetimle beraber görevlerini hassasiyet içerisinde yürüteceklerini ifade eden Çopuroğlu, ellerinden geldiğince güzel işler yapmaya gayret edeceklerini dile getirdi.Çopuroğlu, tebrik amacıyla çiçekler gönderildiğini, bunun yerine ağaç dikilmesini arzu ettiğini sözlerine ekledi. Hasyüncü ise atama öncesi geçen hafta cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri'den 5 kişiyle tek tek görüştüğünü, daha sonra hepsini bir araya getirdiği toplantıda Çopuroğlu'na görevi verdiğini anlatarak, "İl Başkanımızın her zaman yanındayız, destek olmaya her zaman hazırız. Görevinin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanlığına atanan Şaban Çopuroğlu, görevine başladı. Çopuroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanlığına atanan Şaban Çopuroğlu, görevine başladı.

Çopuroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Kayseri İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından vekaleten bu görevi yürüten Fatih Hasyüncü'den görevi devraldı.

Görevi devralması dolasıyla parti binasında Hasyüncü ile ortak basın toplantısı düzenleyen Çopuroğlu, Kayseri'nin 1 milyon 350 bin nüfuslu ve Türkiye'de ciddi manada ağırlığı olan bir kent olduğunu belirtti.

Yeni yönetimle beraber görevlerini hassasiyet içerisinde yürüteceklerini ifade eden Çopuroğlu, ellerinden geldiğince güzel işler yapmaya gayret edeceklerini dile getirdi.

Çopuroğlu, tebrik amacıyla çiçekler gönderildiğini, bunun yerine ağaç dikilmesini arzu ettiğini sözlerine ekledi.

Hasyüncü ise atama öncesi geçen hafta cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri'den 5 kişiyle tek tek görüştüğünü, daha sonra hepsini bir araya getirdiği toplantıda Çopuroğlu'na görevi verdiğini anlatarak, "İl Başkanımızın her zaman yanındayız, destek olmaya her zaman hazırız. Görevinin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.