pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya İl Müftüsü Poçanoğlu’ndan Akşehir Belediyesi’ne Ziyaret

03.08.2018 - 16:53, Güncelleme: 03.08.2018 - 16:53
 

Konya İl Müftüsü Poçanoğlu’ndan Akşehir Belediyesi’ne Ziyaret

KONYA (AA) - Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve Konya Kapu Camisi imamı Ünver Güngör, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı ziyaret etti. Başkan...

KONYA (AA) - Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve Konya Kapu Camisi imamı Ünver Güngör, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı ziyaret etti. Başkan Akkaya'nın makamında gerçekleştirilen ziyarette Poçanoğlu, Akşehir‘de yapılan çalışmalara ilişkin bilgi aldı.Başkan Akkaya, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilçe müftülüğü ile birlikte yaptıkları ve çocuklara namaz ve cami sevgisini aşılamayı hedefledikleri "Sabahın Seherinde Haydi Çocuklar Camiye" projesi hakkında ziyaretçilerine bilgi verdi.Akkaya, Poçanoğlu ve Konya Kapu Camisi imamı Ünver Güngör’e, melike Kur'an-ı Kerim tefsiri hediye etti.
KONYA (AA) - Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve Konya Kapu Camisi imamı Ünver Güngör, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı ziyaret etti. Başkan...

KONYA (AA) - Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve Konya Kapu Camisi imamı Ünver Güngör, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı ziyaret etti.

Başkan Akkaya'nın makamında gerçekleştirilen ziyarette Poçanoğlu, Akşehir‘de yapılan çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Başkan Akkaya, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilçe müftülüğü ile birlikte yaptıkları ve çocuklara namaz ve cami sevgisini aşılamayı hedefledikleri "Sabahın Seherinde Haydi Çocuklar Camiye" projesi hakkında ziyaretçilerine bilgi verdi.

Akkaya, Poçanoğlu ve Konya Kapu Camisi imamı Ünver Güngör’e, melike Kur'an-ı Kerim tefsiri hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.