pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılcahamam Belediyesinden Ücretsiz İnternet Hizmeti

03.08.2018 - 15:18, Güncelleme: 03.08.2018 - 15:18
 

Kızılcahamam Belediyesinden Ücretsiz İnternet Hizmeti

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı.Kızılcahamam Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı.Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, artık internetin insanların hayatında çok önemli bir yer teşkil ettiğini söyledi.Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara hızlı ve güvenilir internet erişimi sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Güney, "Bu kapsamda Kızılcahamam halkının ve misafirlerimizin boş vakitlerini geçirmek için tercih ettikleri 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanını daha keyifli ve verimli hale getirmek için ücretsiz internet bağlantısı (Wİ-Fİ) sistemini kurmaktan mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı.Kızılcahamam Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, artık internetin insanların hayatında çok önemli bir yer teşkil ettiğini söyledi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara hızlı ve güvenilir internet erişimi sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Güney, "Bu kapsamda Kızılcahamam halkının ve misafirlerimizin boş vakitlerini geçirmek için tercih ettikleri 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanını daha keyifli ve verimli hale getirmek için ücretsiz internet bağlantısı (Wİ-Fİ) sistemini kurmaktan mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.