pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Şiirlerim Benim Evlatlarım Gibidir"

03.08.2018 - 14:33, Güncelleme: 03.08.2018 - 14:33
 

"Şiirlerim Benim Evlatlarım Gibidir"

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli memur şair Sait Sargın, yazdığı şiirlere adeta bir evladı gibi değer verdiğini belirtti.Mucur İmam Hatip Lisesi'nde memur...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli memur şair Sait Sargın, yazdığı şiirlere adeta bir evladı gibi değer verdiğini belirtti.Mucur İmam Hatip Lisesi'nde memur olarak çalışan Sargın, "Yaren" isimli üçüncü kitabını çıkardı.Mucur ilçesine bağlı Geycek köyünde gençliğinden itibaren şiir yazan 52 yaşındaki Sargın, gazetecilere yaptığı açıklamada, memur olarak görev yaptığını, zaman zaman da amatörce tiyatro sahnelerinde yer aldığını ancak şiir yazmaktan hiç vazgeçmediğini söyledi.Şiirlerini bal dolu tulumdan sızan damlalara benzeten Sargın, "Şiirlerim benim evlatlarım gibidir. Vatan, millet, sevda şiirlerim ile siz değerli vatandaşlarımızın karşısına çok kez çıktım. Bugün bu eserimi sizlerle buluşturmanın, sizlere ulaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Hepinizden kitabımı okumanızı ve olumlu olumsuz yorumlamanızı istirham ediyorum." diye konuştu.Kitabın editörlüğünü yapan Muhammed Mazhar Şahin ise, hazırlık ve basım aşamasında katkı sunmaya gayret ettiğini dile getirerek, "Şiir, Sait hocamın elinden değer buluyor. Kitabı için yürekten tebrik ediyorum. Elimizden bir şey geldiyse, bir faydamız olduysa ne mutlu. Herkesin okuyacağı, feyz alacağı bir kitap. Tüm vatandaşlarımızın okumasını canı gönülden istiyorum." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli memur şair Sait Sargın, yazdığı şiirlere adeta bir evladı gibi değer verdiğini belirtti.Mucur İmam Hatip Lisesi'nde memur...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli memur şair Sait Sargın, yazdığı şiirlere adeta bir evladı gibi değer verdiğini belirtti.

Mucur İmam Hatip Lisesi'nde memur olarak çalışan Sargın, "Yaren" isimli üçüncü kitabını çıkardı.

Mucur ilçesine bağlı Geycek köyünde gençliğinden itibaren şiir yazan 52 yaşındaki Sargın, gazetecilere yaptığı açıklamada, memur olarak görev yaptığını, zaman zaman da amatörce tiyatro sahnelerinde yer aldığını ancak şiir yazmaktan hiç vazgeçmediğini söyledi.

Şiirlerini bal dolu tulumdan sızan damlalara benzeten Sargın, "Şiirlerim benim evlatlarım gibidir. Vatan, millet, sevda şiirlerim ile siz değerli vatandaşlarımızın karşısına çok kez çıktım. Bugün bu eserimi sizlerle buluşturmanın, sizlere ulaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Hepinizden kitabımı okumanızı ve olumlu olumsuz yorumlamanızı istirham ediyorum." diye konuştu.

Kitabın editörlüğünü yapan Muhammed Mazhar Şahin ise, hazırlık ve basım aşamasında katkı sunmaya gayret ettiğini dile getirerek, "Şiir, Sait hocamın elinden değer buluyor. Kitabı için yürekten tebrik ediyorum. Elimizden bir şey geldiyse, bir faydamız olduysa ne mutlu. Herkesin okuyacağı, feyz alacağı bir kitap. Tüm vatandaşlarımızın okumasını canı gönülden istiyorum." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.