pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nursaçan, Fuar Ve Kongre Merkezi Çalışmalarını İnceledi

02.08.2018 - 15:23, Güncelleme: 02.08.2018 - 15:23
 

Nursaçan, Fuar Ve Kongre Merkezi Çalışmalarını İnceledi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaat çalışmalarını...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaat çalışmalarını inceledi.OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Nursaçan, Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaat çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Fuar merkezinin 2018 yılı başında tamamlanması için yoğun tempoyla çalıştıklarını belirten Nursaçan, şunları kaydetti:"Bu yılbaşında hizmete sunmayı planladığımız fuar ve kongre merkezi ilimizin ticaret potansiyeline çok şey katacaktır. Tarihinde hep ticaret ile anılmış, geçmişinde Yabanlu Pazarı gibi dünyanın ilk uluslararası fuarını barındıran şehrimize, bu fuar alını kazandırmak boynumuzun borcudur. Günümüzde pazarda meydana gelen yeni gelişmeler rekabetin yoğun bir şekilde yaşandığı ortamları doğurmuştur. Fuar organizasyonları sadece organizatör firmalar ya da katılımcı firmalar açısından değil, aynı zamanda düzenlendikleri kent, bölge hatta ülkeler için olumlu sonuçlar doğurmakta, yöre halkının sosyal ve kültürel gelişimlerine önemli katkılarda bulunmaktadırlar."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaat çalışmalarını...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaat çalışmalarını inceledi.

OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Nursaçan, Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaat çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Fuar merkezinin 2018 yılı başında tamamlanması için yoğun tempoyla çalıştıklarını belirten Nursaçan, şunları kaydetti:

"Bu yılbaşında hizmete sunmayı planladığımız fuar ve kongre merkezi ilimizin ticaret potansiyeline çok şey katacaktır. Tarihinde hep ticaret ile anılmış, geçmişinde Yabanlu Pazarı gibi dünyanın ilk uluslararası fuarını barındıran şehrimize, bu fuar alını kazandırmak boynumuzun borcudur. Günümüzde pazarda meydana gelen yeni gelişmeler rekabetin yoğun bir şekilde yaşandığı ortamları doğurmuştur. Fuar organizasyonları sadece organizatör firmalar ya da katılımcı firmalar açısından değil, aynı zamanda düzenlendikleri kent, bölge hatta ülkeler için olumlu sonuçlar doğurmakta, yöre halkının sosyal ve kültürel gelişimlerine önemli katkılarda bulunmaktadırlar."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.