pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılcahamam Dart Ve Masa Tenisi Turnuvası

01.08.2018 - 19:23, Güncelleme: 01.08.2018 - 19:23
 

Kızılcahamam Dart Ve Masa Tenisi Turnuvası

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü, yaz tatilinde Kur'an kursuna giden öğrenciler için masa tenisi ve dart turnuvası...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü, yaz tatilinde Kur'an kursuna giden öğrenciler için masa tenisi ve dart turnuvası düzenledi.Rıza Doğan Spor Salonu ve ilçe stadında yapılan turnuvada, çeşitli kategorilerde 250 öğrenci yarıştı. Yoğun ilgi gösterilen turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nahit Şahin, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, kurstaki eğitmenler ve öğrencilerin aileleri katıldı.Desteklerinden ötürü Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız’a teşekkür eden Şahin, turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü, yaz tatilinde Kur'an kursuna giden öğrenciler için masa tenisi ve dart turnuvası...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü, yaz tatilinde Kur'an kursuna giden öğrenciler için masa tenisi ve dart turnuvası düzenledi.

Rıza Doğan Spor Salonu ve ilçe stadında yapılan turnuvada, çeşitli kategorilerde 250 öğrenci yarıştı.

Yoğun ilgi gösterilen turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nahit Şahin, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, kurstaki eğitmenler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Desteklerinden ötürü Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız’a teşekkür eden Şahin, turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.