pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sıcak Hava Hayvanat Bahçesi Sakinlerini Etkiledi

Siyaset 30.07.2018 - 17:28, Güncelleme: 30.07.2018 - 17:28
 

Sıcak Hava Hayvanat Bahçesi Sakinlerini Etkiledi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ndeki hayvanlar, sıcaklıkların 35 dereceye kadar ulaşması nedeniyle günün büyük bölümünü havuzlarda ve gölgelik alanlarda geçiriyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ndeki hayvanlar, sıcaklar nedeniyle günlerinin büyük bölümünü gölgede ve havuzda serinleyerek geçiriyor.Türkiye'nin önemli hayvanat bahçelerinden olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde hayvanların sıcaktan etkilenmesini en aza indirmek için çeşitli önlemler alınıyor. Gündüz hava sıcaklığının 35 dereceye kadar ulaştığı kentte, hayvanat bahçesi sakinleri de sıcak havadan olumsuz etkileniyor.Gün boyu kafeslerinin çevresinde gezinen hayvanlar, zamanlarının büyük bölümünde serinlemek için havuzlara girip gölgelik alanlara saklanıyor.Hayvanat bahçesindeki kaplan, aslan, deve, zebra, maymun, midilli atı gibi hayvanların sıcaktan etkilenmemesi için yetkililer çeşitli önlem alırken, hayvanlar için yaz ayına özel beslenme programı da uygulanıyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ndeki hayvanlar, sıcaklıkların 35 dereceye kadar ulaşması nedeniyle günün büyük bölümünü havuzlarda ve gölgelik alanlarda geçiriyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ndeki hayvanlar, sıcaklar nedeniyle günlerinin büyük bölümünü gölgede ve havuzda serinleyerek geçiriyor.

Türkiye'nin önemli hayvanat bahçelerinden olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde hayvanların sıcaktan etkilenmesini en aza indirmek için çeşitli önlemler alınıyor.

Gündüz hava sıcaklığının 35 dereceye kadar ulaştığı kentte, hayvanat bahçesi sakinleri de sıcak havadan olumsuz etkileniyor.

Gün boyu kafeslerinin çevresinde gezinen hayvanlar, zamanlarının büyük bölümünde serinlemek için havuzlara girip gölgelik alanlara saklanıyor.

Hayvanat bahçesindeki kaplan, aslan, deve, zebra, maymun, midilli atı gibi hayvanların sıcaktan etkilenmemesi için yetkililer çeşitli önlem alırken, hayvanlar için yaz ayına özel beslenme programı da uygulanıyor.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.