pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Jeotermalle Zamsız Isınılacak

30.07.2018 - 13:03, Güncelleme: 30.07.2018 - 13:03
 

Kırşehir'de Jeotermalle Zamsız Isınılacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, jeotermal ısınma bedellerine kış sezonu için zam yapılmayacağı bildirildi. Kırşehir Jeotermal Turizm ve Sanayi AŞ'den...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, jeotermal ısınma bedellerine kış sezonu için zam yapılmayacağı bildirildi. Kırşehir Jeotermal Turizm ve Sanayi AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, şirket yönetim kurulunun 2018/2019 kış sezonunda uygulanacak jeotermal birim fiyatlarının, geçen yılla aynı kalmasını kararlaştırdığı belirtildi. Buna göre 2018/2019 kış sezonunda da resmi kurum binaları için metrekare ısıtma bedelinin 14,92 lira, konutlar için 12,8 lira ve iş yerleri için ise 13,47 lira olarak uygulanacağı aktarılan açıklamada, abonelerin hesaplanacak yıllık ısıtma bedellerini, ilk taksiti 2018 Eylül ayı içerisinde olmak üzere aylık 5 eşit taksitte ödeyebilecekleri gibi tamamını ekim ayı sonuna kadar peşin ödemeleri halinde yüzde 5 indirimden yararlanabilecekleri kaydedildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, jeotermal ısınma bedellerine kış sezonu için zam yapılmayacağı bildirildi. Kırşehir Jeotermal Turizm ve Sanayi AŞ'den...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, jeotermal ısınma bedellerine kış sezonu için zam yapılmayacağı bildirildi.

Kırşehir Jeotermal Turizm ve Sanayi AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, şirket yönetim kurulunun 2018/2019 kış sezonunda uygulanacak jeotermal birim fiyatlarının, geçen yılla aynı kalmasını kararlaştırdığı belirtildi.

Buna göre 2018/2019 kış sezonunda da resmi kurum binaları için metrekare ısıtma bedelinin 14,92 lira, konutlar için 12,8 lira ve iş yerleri için ise 13,47 lira olarak uygulanacağı aktarılan açıklamada, abonelerin hesaplanacak yıllık ısıtma bedellerini, ilk taksiti 2018 Eylül ayı içerisinde olmak üzere aylık 5 eşit taksitte ödeyebilecekleri gibi tamamını ekim ayı sonuna kadar peşin ödemeleri halinde yüzde 5 indirimden yararlanabilecekleri kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.