pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ehliyet Sınavına Başkasının Yerine Giren 2 Kişi Yakalandı

27.07.2018 - 14:38, Güncelleme: 27.07.2018 - 14:38
 

Ehliyet Sınavına Başkasının Yerine Giren 2 Kişi Yakalandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de sürücü belgesi sınavına başkasının yerine girdiği tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.Ehliyet almak için 15 Temmuz Şehitleri...

NİĞDE (AA) - Niğde'de sürücü belgesi sınavına başkasının yerine girdiği tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.Ehliyet almak için 15 Temmuz Şehitleri Eğitim Kampüsü'nde gerçekleştirilen sınava, 2 kişinin, başkasının yerine girdiği belirlendi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şikayet üzerine M.D. ve K.B'yi gözaltına aldı.Zanlıların üst ve araçlarındaki aramada, 30 kişiye ait nüfus cüzdanı, sınav giriş belgeleri, başkalarına ait kimlik bilgilerini içeren ezber notları, 3 cep telefonu ve sınavlarda yerlerine girilecek adaylara ilişkin olduğu değerlendirilen listeler ele geçirildi.
NİĞDE (AA) - Niğde'de sürücü belgesi sınavına başkasının yerine girdiği tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.Ehliyet almak için 15 Temmuz Şehitleri...

NİĞDE (AA) - Niğde'de sürücü belgesi sınavına başkasının yerine girdiği tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Ehliyet almak için 15 Temmuz Şehitleri Eğitim Kampüsü'nde gerçekleştirilen sınava, 2 kişinin, başkasının yerine girdiği belirlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şikayet üzerine M.D. ve K.B'yi gözaltına aldı.

Zanlıların üst ve araçlarındaki aramada, 30 kişiye ait nüfus cüzdanı, sınav giriş belgeleri, başkalarına ait kimlik bilgilerini içeren ezber notları, 3 cep telefonu ve sınavlarda yerlerine girilecek adaylara ilişkin olduğu değerlendirilen listeler ele geçirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.