pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yerli Traktörler Niğdeli Çiftçilere Tanıtıldı

26.07.2018 - 14:58, Güncelleme: 26.07.2018 - 14:58
 

Yerli Traktörler Niğdeli Çiftçilere Tanıtıldı

NİĞDE (AA) - Motor haricindeki tüm parçaları yüzde 100 yerli ve milli olarak üretilen traktörler, Niğdeli çiftçilere tanıtıldı.Ata Sanayi'de yeni açılan...

NİĞDE (AA) - Motor haricindeki tüm parçaları yüzde 100 yerli ve milli olarak üretilen traktörler, Niğdeli çiftçilere tanıtıldı.Ata Sanayi'de yeni açılan İç Anadolu Bölge Müdürlüğüne tırlarla getirilen yerli traktörler, çiftçilerin beğenisine sunuldu.Yaklaşık 3 bin 500 parçadan oluşan ve Avusturya'daki TÜV testlerini başarıyla geçen traktörler için 500 saatte bir bakım garantisi veriliyor. Ayrıca motor haricindeki tüm parçaları yüzde 100 yerli ve milli olan, yedek parça sorunu bulunmayan traktörler, yüzde 20 yakıt tasarrufu sağlıyor.
NİĞDE (AA) - Motor haricindeki tüm parçaları yüzde 100 yerli ve milli olarak üretilen traktörler, Niğdeli çiftçilere tanıtıldı.Ata Sanayi'de yeni açılan...

NİĞDE (AA) - Motor haricindeki tüm parçaları yüzde 100 yerli ve milli olarak üretilen traktörler, Niğdeli çiftçilere tanıtıldı.

Ata Sanayi'de yeni açılan İç Anadolu Bölge Müdürlüğüne tırlarla getirilen yerli traktörler, çiftçilerin beğenisine sunuldu.

Yaklaşık 3 bin 500 parçadan oluşan ve Avusturya'daki TÜV testlerini başarıyla geçen traktörler için 500 saatte bir bakım garantisi veriliyor.

Ayrıca motor haricindeki tüm parçaları yüzde 100 yerli ve milli olan, yedek parça sorunu bulunmayan traktörler, yüzde 20 yakıt tasarrufu sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.