pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı'da İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı

26.07.2018 - 13:43, Güncelleme: 26.07.2018 - 13:43
 

Çankırı'da İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Kentteki bir restoranda...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan İl Müdürü Öcal Özdemir, devletin vatandaşa kollarını açtığını söyledi.Yasanın bir af değil barış olduğunu vurgulayan Özdemir, "Vatandaşımız artık evinde huzurla oturacak. Yapılan bütün çalışmalar, projeler vatandaşımızın rahatı ve huzuru içindir. Problemli olan arsalar, evler, iskan ruhsatı alamayan, yarım kalmış binaları ilgilendiren bir konudur." dedi.İmar barışı hakkında yapılması gerekenleri anlatan Öcal, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Kentteki bir restoranda...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan İl Müdürü Öcal Özdemir, devletin vatandaşa kollarını açtığını söyledi.

Yasanın bir af değil barış olduğunu vurgulayan Özdemir, "Vatandaşımız artık evinde huzurla oturacak. Yapılan bütün çalışmalar, projeler vatandaşımızın rahatı ve huzuru içindir. Problemli olan arsalar, evler, iskan ruhsatı alamayan, yarım kalmış binaları ilgilendiren bir konudur." dedi.

İmar barışı hakkında yapılması gerekenleri anlatan Öcal, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.