pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hayırseverden Yenimahalle'ye Gündüz Bakım Evi

26.07.2018 - 12:38, Güncelleme: 26.07.2018 - 12:38
 

Hayırseverden Yenimahalle'ye Gündüz Bakım Evi

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesince OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan kadınların çocuklarını bırakabilecekleri bakım evi yapılacak.Belediyeden...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesince OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan kadınların çocuklarını bırakabilecekleri bakım evi yapılacak.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, hayırsever Kemal Baytaş, adının verileceği bir anaokulunun yapımı için Yenimahalle Belediyesine başvurdu. Konunun, Belediye Meclisi'nde tartışılması ve karara bağlanması sonrasında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Kemal Baytaş protokol imzaladı. OSTİM'de yapılması planlanan gündüz bakım evinin ismi Kemal Baytaş olacak. Yaşar, Kemal Baytaş'a böyle bir sosyal sorumluluk projelerine katkı sunduğu için teşekkür ederek, "Artık Yenimahalleli yavrularımız onun ismiyle anılacak yuvada eğitim alacak. Bunun gibi sosyal sorumluluk projelerinin imkanı olan diğer tüm vatandaşlarımıza örnek olmasını umuyor, kendisine sağlık ve sıhhat diliyorum." ifadesini kullandı.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesince OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan kadınların çocuklarını bırakabilecekleri bakım evi yapılacak.Belediyeden...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesince OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan kadınların çocuklarını bırakabilecekleri bakım evi yapılacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, hayırsever Kemal Baytaş, adının verileceği bir anaokulunun yapımı için Yenimahalle Belediyesine başvurdu.

Konunun, Belediye Meclisi'nde tartışılması ve karara bağlanması sonrasında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Kemal Baytaş protokol imzaladı.

OSTİM'de yapılması planlanan gündüz bakım evinin ismi Kemal Baytaş olacak.

Yaşar, Kemal Baytaş'a böyle bir sosyal sorumluluk projelerine katkı sunduğu için teşekkür ederek, "Artık Yenimahalleli yavrularımız onun ismiyle anılacak yuvada eğitim alacak. Bunun gibi sosyal sorumluluk projelerinin imkanı olan diğer tüm vatandaşlarımıza örnek olmasını umuyor, kendisine sağlık ve sıhhat diliyorum." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.