pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk'ta Traktör Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

25.07.2018 - 19:18, Güncelleme: 25.07.2018 - 19:18
 

Çubuk'ta Traktör Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Alınan bilgiye...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Çubuk - Kahramankazan yolu Yiğitli mevkisinde Yusuf Sarıer'in (78) kullandığı 06 UE 171 plakalı traktör seyir halinde iken virajda devrildi. Kazada sürücü Sarıer olay yerinde hayatını kaybetti, traktörde bulunan Kıymet Ayrancı (53) yaralandı. Sarıer’in cenazesi otopsi için Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ambulansla aynı hastaneye kaldırılan Ayrancı, burada yapılan müdahalenin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Alınan bilgiye...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çubuk - Kahramankazan yolu Yiğitli mevkisinde Yusuf Sarıer'in (78) kullandığı 06 UE 171 plakalı traktör seyir halinde iken virajda devrildi.

Kazada sürücü Sarıer olay yerinde hayatını kaybetti, traktörde bulunan Kıymet Ayrancı (53) yaralandı.

Sarıer’in cenazesi otopsi için Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ambulansla aynı hastaneye kaldırılan Ayrancı, burada yapılan müdahalenin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.