pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılcahamam Doğal Stüdyo Gibi

25.07.2018 - 12:43, Güncelleme: 25.07.2018 - 12:43
 

Kızılcahamam Doğal Stüdyo Gibi

ANKARA (AA) - Başkentin turistik bölgelerinden Kızılcahamam, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin fotoğraf mekanı oldu.Kızılcahamam, çevre illerden gelen...

ANKARA (AA) - Başkentin turistik bölgelerinden Kızılcahamam, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin fotoğraf mekanı oldu.Kızılcahamam, çevre illerden gelen çiftler tarafından da adeta doğal stüdyo olarak kullanılıyor.Aile albümü yapmak isteyenler de Kızılcahamam'ın doğal güzelliklerinden yararlanıyor.Kızılcahamam Belediyesi tarafından hazırlatılan ve Kargasekmez mevkisi verici direklerinin bulunduğu noktaya yerleştiriyen "Kızılcahamam" yazısı ile Abacı Peribacaları ve Soğuksu Milli Parkı, çiftlerin ve turistlerin önünde objektife poz verdiği yerlerin başında geliyor.
ANKARA (AA) - Başkentin turistik bölgelerinden Kızılcahamam, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin fotoğraf mekanı oldu.Kızılcahamam, çevre illerden gelen...

ANKARA (AA) - Başkentin turistik bölgelerinden Kızılcahamam, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin fotoğraf mekanı oldu.

Kızılcahamam, çevre illerden gelen çiftler tarafından da adeta doğal stüdyo olarak kullanılıyor.

Aile albümü yapmak isteyenler de Kızılcahamam'ın doğal güzelliklerinden yararlanıyor.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından hazırlatılan ve Kargasekmez mevkisi verici direklerinin bulunduğu noktaya yerleştiriyen "Kızılcahamam" yazısı ile Abacı Peribacaları ve Soğuksu Milli Parkı, çiftlerin ve turistlerin önünde objektife poz verdiği yerlerin başında geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.