pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Yerel Seçimlerde 15 Belediyenin Tamamına Talibiz"

25.07.2018 - 12:03, Güncelleme: 25.07.2018 - 12:03
 

"Yerel Seçimlerde 15 Belediyenin Tamamına Talibiz"

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan: - "Yerel seçimlerde 15 belediyenin tamamını kazanarak, ak belediyeciliği Eskişehir ile tanıştıracağız"

ESKİŞEHİR (AA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün atanan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, yerel seçimlerde 15 belediyenin tamamını kazanarak, ak belediyeciliği Eskişehir ile tanıştıracaklarını söyledi.Çalışkan, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, herkese faydalı ve kente değer katacak görevleri yerine getirmek istediğini vurguladı.AK Parti'ye emeği geçen herkesle birlikte çalışacaklarını ifade eden Çalışkan, şöyle konuştu:"Yaklaşan yerel seçimlerde 15 belediyenin tamamını kazanmaya yönelik kapsayıcı, kucaklayıcı, çalışmayı teşvik edici olmayı hedefliyoruz. Herkesi kapsayan bir yönetim kurmayı arzuluyoruz. Teşkilat içinde 15 yıldır çalışıyorum. En kısa sürede entegre olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi gönüllere girmeyi kendimize düstur edindik. Her kapıyı çalıp, her gönüle gireceğiz. Yerel seçimlerde 15 belediyenin tamamını kazanarak, ak belediyeciliği Eskişehir ile tanıştıracağız."
AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan: - "Yerel seçimlerde 15 belediyenin tamamını kazanarak, ak belediyeciliği Eskişehir ile tanıştıracağız"

ESKİŞEHİR (AA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün atanan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, yerel seçimlerde 15 belediyenin tamamını kazanarak, ak belediyeciliği Eskişehir ile tanıştıracaklarını söyledi.

Çalışkan, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, herkese faydalı ve kente değer katacak görevleri yerine getirmek istediğini vurguladı.

AK Parti'ye emeği geçen herkesle birlikte çalışacaklarını ifade eden Çalışkan, şöyle konuştu:

"Yaklaşan yerel seçimlerde 15 belediyenin tamamını kazanmaya yönelik kapsayıcı, kucaklayıcı, çalışmayı teşvik edici olmayı hedefliyoruz. Herkesi kapsayan bir yönetim kurmayı arzuluyoruz. Teşkilat içinde 15 yıldır çalışıyorum. En kısa sürede entegre olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi gönüllere girmeyi kendimize düstur edindik. Her kapıyı çalıp, her gönüle gireceğiz. Yerel seçimlerde 15 belediyenin tamamını kazanarak, ak belediyeciliği Eskişehir ile tanıştıracağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.