pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Erozyon Sahasındaki Yangın

23.07.2018 - 15:23, Güncelleme: 23.07.2018 - 15:23
 

Konya'da Erozyon Sahasındaki Yangın

Karapınar ilçesinde erozyon önleme sahasında çıkan yangınla ilgili hazırlanan rapora göre yangın, insan kaynaklı olarak meydana geldi ve 7 bin 500 dekar alanı etkiledi

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesindeki Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezi Erozyon Önleme Sahasında çıkan yangının, insan kaynaklı olduğu ve 7 bin 500 dekar alanda zarara yol açtığı bildirildi. Karapınar'daki Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezi Erozyon Önleme Sahası'nda 21 Temmuz'da çıkan yangınla ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince rapor hazırlandı. Yangına 9 itfaiye aracı ve 25 personel, Karapınar Belediyesinden 10 iş makinesi, 3 tanker, 7 kamyonet ve 100 personel, KOSKİ'den 2 tanker ve 5 personel, Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezinden 4 pikap, 6 traktör, 4 su tankı ve 30 personelin aynı sıra Ziraat Odası ile Nakliyeciler Kooperatifinin iş makineleriyle müdahale edildiği aktarılan raporda, yangının insan faktörü sonucu çıktığı ve 7 bin 500 dekar arazide hasar oluştuğu kaydedildi.
Karapınar ilçesinde erozyon önleme sahasında çıkan yangınla ilgili hazırlanan rapora göre yangın, insan kaynaklı olarak meydana geldi ve 7 bin 500 dekar alanı etkiledi

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesindeki Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezi Erozyon Önleme Sahasında çıkan yangının, insan kaynaklı olduğu ve 7 bin 500 dekar alanda zarara yol açtığı bildirildi.

Karapınar'daki Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezi Erozyon Önleme Sahası'nda 21 Temmuz'da çıkan yangınla ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince rapor hazırlandı.

Yangına 9 itfaiye aracı ve 25 personel, Karapınar Belediyesinden 10 iş makinesi, 3 tanker, 7 kamyonet ve 100 personel, KOSKİ'den 2 tanker ve 5 personel, Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezinden 4 pikap, 6 traktör, 4 su tankı ve 30 personelin aynı sıra Ziraat Odası ile Nakliyeciler Kooperatifinin iş makineleriyle müdahale edildiği aktarılan raporda, yangının insan faktörü sonucu çıktığı ve 7 bin 500 dekar arazide hasar oluştuğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.