pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarıkaya’da Çocuk Parkları Yenileniyor

23.07.2018 - 11:48, Güncelleme: 23.07.2018 - 11:48
 

Sarıkaya’da Çocuk Parkları Yenileniyor

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi, ilçede bulunan çocuk parklarında, yenileme çalışması başlattı. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaptığı...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi, ilçede bulunan çocuk parklarında, yenileme çalışması başlattı. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaptığı açıklamada, ilçedeki çocuk parkı ve oyun gruplarında yenileme çalışmaları başlattıklarını belirtti. Bu kapsamda Hacı Hasan Bor Parkı'ndaki çalışmaların tamamlandığını ifade eden Açıkel, "Park içindeki oyun alanlarında çocukların düşerek yaralanmalara karşı, yumuşak dolgu malzemesi olan kauçuk döşedik. Çocuk oyun gruplarını ve spor aletlerimizin bir çoğunu yeniledik. Çocuklarımız için yeni parklar oluşturduk, oluşturmaya ve yeni oyun grupları kurmaya devam edeceğiz." dedi.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi, ilçede bulunan çocuk parklarında, yenileme çalışması başlattı. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaptığı...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi, ilçede bulunan çocuk parklarında, yenileme çalışması başlattı.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaptığı açıklamada, ilçedeki çocuk parkı ve oyun gruplarında yenileme çalışmaları başlattıklarını belirtti.

Bu kapsamda Hacı Hasan Bor Parkı'ndaki çalışmaların tamamlandığını ifade eden Açıkel, "Park içindeki oyun alanlarında çocukların düşerek yaralanmalara karşı, yumuşak dolgu malzemesi olan kauçuk döşedik. Çocuk oyun gruplarını ve spor aletlerimizin bir çoğunu yeniledik. Çocuklarımız için yeni parklar oluşturduk, oluşturmaya ve yeni oyun grupları kurmaya devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.