pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Google'dan Ab Kararına İlişkin Açıklama

Spor 18.07.2018 - 15:23, Güncelleme: 18.07.2018 - 15:23
 

Google'dan Ab Kararına İlişkin Açıklama

Google, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun verdiği 4,3 milyar avroluk rekor ceza kararını temyize götüreceğini duyurdu

İSTANBUL (AA) - Google, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun verdiği 4,3 milyar avroluk rekor ceza kararını temyize götüreceğini açıkladı.Google'dan yapılan yazılı açıklamayla AB Komisyonu tarafından, Google'ın akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazlarda kullanılan Android işletim sisteminde piyasa hakimiyetini kötüye kullandığı gerekçesiyle alınan 4,3 milyar avroluk rekor para cezasının temyize götürüleceği duyuruldu.Google açıklamasında, "Android herkes için daha fazla seçenek yarattı, daha az değil. Güçlü bir ekosistem, hızlı inovasyon ve daha düşük fiyatlar yoğun rekabetin ayırt edici özellikleridir. Komisyon’un kararını temyize götüreceğiz." ifadeleri yer aldı.
Google, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun verdiği 4,3 milyar avroluk rekor ceza kararını temyize götüreceğini duyurdu

İSTANBUL (AA) - Google, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun verdiği 4,3 milyar avroluk rekor ceza kararını temyize götüreceğini açıkladı.

Google'dan yapılan yazılı açıklamayla AB Komisyonu tarafından, Google'ın akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazlarda kullanılan Android işletim sisteminde piyasa hakimiyetini kötüye kullandığı gerekçesiyle alınan 4,3 milyar avroluk rekor para cezasının temyize götürüleceği duyuruldu.

Google açıklamasında, "Android herkes için daha fazla seçenek yarattı, daha az değil. Güçlü bir ekosistem, hızlı inovasyon ve daha düşük fiyatlar yoğun rekabetin ayırt edici özellikleridir. Komisyon’un kararını temyize götüreceğiz." ifadeleri yer aldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.