pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

14.07.2018 - 10:53, Güncelleme: 14.07.2018 - 10:53
 

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

Ilgın ilçesinde gözaltına alınan 10 kişiden 5'i tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın Ilgın ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 zanlıdan 5'i tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Ilgın İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye operasyon düzenledi.Farklı adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan Hüseyin Y, Ercan T, Metin Ç, Abdullah A. ve Ferdi Ç. tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.İlçede uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen soruşturma devam ediyor.
Ilgın ilçesinde gözaltına alınan 10 kişiden 5'i tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın Ilgın ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 zanlıdan 5'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Ilgın İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye operasyon düzenledi.

Farklı adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan Hüseyin Y, Ercan T, Metin Ç, Abdullah A. ve Ferdi Ç. tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

İlçede uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.