pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Şahin, Çalışmaları İnceledi

11.07.2018 - 14:48, Güncelleme: 11.07.2018 - 14:48
 

Kaymakam Şahin, Çalışmaları İnceledi

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, Karaahmetli köyünde altyapı çalışmaları inceledi.Kaymakam Şahin, köy yoluna döşenen kilit parke çalışmalarını...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, Karaahmetli köyünde altyapı çalışmaları inceledi.Kaymakam Şahin, köy yoluna döşenen kilit parke çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylere yapılan çalışmaları incelediklerini söyledi.Bu çalışmaların tüm köylere ulaşacağını belirten Şahin, "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Köylülerimiz çok memnun. Vatandaşlarımız devletimizin sıcak elini yanlarında hissettirip eksiklikleri tespit ederek 2018 yılı programlanan kanalizasyon, içme suyu hattı, su deposu, asfaltlama işleri ve kilit parke çalışmaları gibi hizmetleri en kısa zamanda tamamlayacağız." dedi.
KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, Karaahmetli köyünde altyapı çalışmaları inceledi.Kaymakam Şahin, köy yoluna döşenen kilit parke çalışmalarını...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, Karaahmetli köyünde altyapı çalışmaları inceledi.

Kaymakam Şahin, köy yoluna döşenen kilit parke çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylere yapılan çalışmaları incelediklerini söyledi.

Bu çalışmaların tüm köylere ulaşacağını belirten Şahin, "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Köylülerimiz çok memnun. Vatandaşlarımız devletimizin sıcak elini yanlarında hissettirip eksiklikleri tespit ederek 2018 yılı programlanan kanalizasyon, içme suyu hattı, su deposu, asfaltlama işleri ve kilit parke çalışmaları gibi hizmetleri en kısa zamanda tamamlayacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.