pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Cıdıroğlu, Terör Gazisinin Düğününe Katıldı

09.07.2018 - 20:48, Güncelleme: 09.07.2018 - 20:48
 

Kaymakam Cıdıroğlu, Terör Gazisinin Düğününe Katıldı

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, 2016 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde gazi olan Astsubay Kıdemli Çavuş Mikail Demirhan'ın...

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, 2016 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde gazi olan Astsubay Kıdemli Çavuş Mikail Demirhan'ın düğününe katıldı. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 2016 yılında gazi olan Astsubay Kıdemli Çavuş Mikail Demirhan, Yunak'ta düzenlenen düğün töreniyle yaşamını Ebru Ertop ile birleştirdi. Kaymakam Cıdıroğlu, düğünde yaptığı konuşmada, çifti kutlayarak, "Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, her iki cihanda da sizlere saadetler diliyorum." dedi. Gazi Demirhan ise "Devletimizi ve milletimizi her zaman yanımızda gördük. Bu mutlu günümde de beni yalnız bırakmayarak yanımda olan Kaymakamımıza ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum." ifadelereni kullandı.
KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, 2016 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde gazi olan Astsubay Kıdemli Çavuş Mikail Demirhan'ın...

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, 2016 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde gazi olan Astsubay Kıdemli Çavuş Mikail Demirhan'ın düğününe katıldı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 2016 yılında gazi olan Astsubay Kıdemli Çavuş Mikail Demirhan, Yunak'ta düzenlenen düğün töreniyle yaşamını Ebru Ertop ile birleştirdi.

Kaymakam Cıdıroğlu, düğünde yaptığı konuşmada, çifti kutlayarak, "Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, her iki cihanda da sizlere saadetler diliyorum." dedi.

Gazi Demirhan ise "Devletimizi ve milletimizi her zaman yanımızda gördük. Bu mutlu günümde de beni yalnız bırakmayarak yanımda olan Kaymakamımıza ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum." ifadelereni kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.